Sneak Peek at new Math facility

July 20, 2017
Print

Above and below photos document progress over the past few months.

The Department of Mathematics’ [math west], a newly renovated study space of 3,200 square feet, will be complete for the fall semester. Located below Starbucks on the west side of Burnaby campus, [math west] will provide a much needed learning area for math students and faculty, accommodating both one-on-one conversations and group dialogue.  [math west] will support social learning, collaborative computing and advanced learning.  The space will feature wireless connectivity, spaces for individual, collaborative and organized study, and a presentation niche with an AV-equipped whiteboard wall. The state-of-the-art [math west] zone will be home to mathematics classes spanning introductory through upper-division activities.